onsdag 18 november 2009

IKEA...

Idag blev det ytterligare en tur till IKEA. Det var dags för att bestämma sig för ett kök... Jag /vi har bestämt oss för den högblanka serien ABSTRAKT i svart. Tillsammans med rostfria vitvaror, som vi hade tänkt oss i vitt fr början. Men i och med att inget av det vita var det andra likt, så fick det bli rostfritt...
Hade för ett tag sen fått nys på en köks-kampanj som senare skulle visa sig vara framflyttad till Januari. MEN lyckades nu i alla fall luska fram att de skulle köra ett 25-års jubileums erbjudande som ger 25% på kök nästa lördag. Det innebär ca 15.000:- i rabatt för vår del. Gissa om jag blev glad?! Och det är ju inte så att det bara är köket som ska fixas i det nya hemmet, utan nya möbler, tapetsering, klinkers m m...Och så väntar jag på att det underbara laminatgolvet MARKLAND (vitt) ska komma in.

Tog en titt i vår nya lya efter IKEA, och möttes av ett nästintill tomt kök :) Vår kära "hantverkare" hade varit mycket flitig. Han hade monterat ned det mesta och sorterat allt snyggt och prydligt i ett annat rum...Är dock inte förvånad :)
Så i väntan på det nya köket som kommer att ta ca 2 v innan vi får det, så får vi börja spackla, slipa och tapetsera. Måste bara hitta något snyggt att sätta upp (i alla rum).

Gotta Go!!!

1 kommentar:

  1. "25-års jubileums erbjudande som ger 25% på kök nästa lördag."?

    Hej, jag hittar ingen info kring detta, vadhar du för källa?

    SvaraRadera